Wie zijn wij?

Keepersacademie Gerry Oste is een ​academie die instaat voor een professionele begeleiding tijdens jullie opleiding als doelman.
Wij staan bekend voor onze totaaltrainingen voor doelmannen.
De trainingen worden gegeven door jonge talentrijke trainers en gepassioneerde oudere trainers met veel ervaring.
Wij bieden deze totaaltrainingen wekelijks aan op verschillende locaties in Vlaanderen. 

Gerry Oste

Keeperstrainer A-kern OH Leuven

Beste sportvrienden

Op vele websites van keepersscholen lezen we vele waarheden en ... terecht!  Zoals: in onze hedendaagse keeperswereld steunen we ons nog altijd op de 4 noodzakelijke pijlers: techniek, tactiek, fysiek en het mentale.

De moderne keeper is meer dan ooit de ultieme reddingsboei voor het doel. De moderne keeper heeft een complexe en cruciale taak. De moderne keeper is de eerste aanvaller in de 'omschakeling' en tegelijk de laatste man in de zone van de waarheid. De moderne keeper moet ver uit zijn doel komen en kunnen meevoetballen en tegelijk de grote 'patron' zijn in de rug van de verdediging. Een moderne keeper moet "uitstraling" hebben, concentratie en persoonlijkheid hebben. Allemaal terechte 'waarheden' en te mooi voor woorden.

Daarom zijn we ook voor onszelf heel kritisch op training en willen we de lat heel hoog leggen. Enkel op die manier kan je topkeepers maken! De meest voor de hand liggende vraag is dan ook: wat ga je daaraan doen?

Wij hebben een topteam dat garant staat voor totaaltrainingen en bieden dat ook elke week aan. We hebben een harmonisch geheel van loop- en coördinatietrainingen, keeperstrainingen en mental coaching. Ik heb voor de verwezenlijking hiervoor de juiste mensen gevonden. Een mix van jonge talentrijke trainers en veel ervaring van gepassioneerde oudere trainers.
Op die manier komen we aan een 'totaalplaatje' dat we niet alleen mooi verwoorden maar daadwerkelijk uitvoeren !

Gerry Oste, Keeperstrainer A-kern OH Leuven

Coördinatie is een onmisbare schakel geworden in de oefenstof voor veldspeler en keeper. De meerwaarde is onbegrensd en bij succes (success is the best dope!) groeit de motivatie bij trainers en spelers.

De voetbalsport is net zoals vele andere sporttakken enorm geëvolueerd naar een zeer hoge snelheid van uitvoering. Zowel een keeper als veldspeler dienen de explosieve acties en alle complexe bewegingen te optimaliseren en dat kan perfect via coördinatietrainingen.

Om het medisch/technisch jargon eens te vermijden kunnen we simpel zeggen: coördinatie is een harmonisch samenspel tussen hersenen en het bewegingsapparaat. Wellicht is de belangrijkste rol van coördinatie het verbeteren van de maximale uitvoeringssnelheid. Volgens mij één van de best bewaarde geheimen in de trainingsleer!

Na vele jaren kan je als loop- en coördinatietrainer gigantisch veel oefenstof verzamelen. Dat is mooi maar eigenlijk slechts de eerste stap naar succes. De tweede stap is het dedecteren van de zwakke schakels (werkpunten) tijdens de trainingen en onmiddellijk aantonen waar het fout loopt.

Coördinatie is een boeiende maar soms ingewikkelde materie. Er is altijd succes op lange termijn maar nooit op korte termijn. Ik ben er al jaren van overtuigd: coördinatie = the secret key for football success!

Moderne keeperstraining, gerichte coördinatietraining en mentale coaching in één training verwerkt zijn de 3 sleutels van ons succes in deze keepersschool. Het is een TOTAALTRAINING!

Marc Hoste-Noens, Loop- en coördinatietrainer

Marc Hoste-Noens, Loop- en coördinatietrainer