Keepersstage Academie Gerry Oste

Eerste keepersstage Academie Gerry Oste

In oktober hebben we de eerste keer een keepersstage georganiseerd, dit was meteen een succes. Trainingen afgewisseld met leuke ontspannende activiteiten zoals zwemmen, een quiz, een rondleiding doorheen het stadion, kortom een leuke mix waar de kinderen dol op zijn.

U kan hieronder klikken om de beelden van de eerste keepersstage te bekijken.

Tweede keepersstage Academie Gerry Oste

In februari hebben we de tweede keer een keepersstage georganiseerd, dit was alweer een succes. Trainingen afgewisseld met leuke ontspannende activiteiten zoals zwemmen, een quiz, een rondleiding doorheen het stadion, kortom een leuke mix waar de kinderen dol op zijn.

U kan hieronder klikken om de beelden van de tweede keepersstage te bekijken.

Derde keepersstage Academie Gerry Oste

In de paasvakantie hebben we de derde keer een keepersstage georganiseerd, dit was alweer een succes. Trainingen afgewisseld met leuke ontspannende activiteiten zoals zwemmen, een quiz, een rondleiding doorheen het stadion, kortom een leuke mix waar de kinderen dol op zijn.

U kan hieronder klikken om de beelden van de derde keepersstage te bekijken.

Eerste zomerstage Academie Gerry Oste

In juli hebben we voor het eerst een stage georganiseerd die zowel voor veldspelers als voor keepers waren. Voor een eerste keer mogen we toch spreken van een succes. Een aantal veldspelers durfden het aan om in te schrijven en waren achteraf lovend over de stage. 

Trainingen afgewisseld met leuke ontspannende activiteiten zoals zwemmen, een rondleiding doorheen het stadion, kortom een leuke mix waar de kinderen dol op zijn.

U kan hieronder klikken om de beelden van de eerste zomerstage te bekijken.